duminică, 20 septembrie 2009

Back from Vegas!

Saptamana trecuta am fost intr-o mica vacanta in Las Vegas, Nevada. Dupa cum stiti, este capitala divertismentului din intreaga lume. Nu te poti plictisi niciodata pentru ca acest frumos oras ofera cate ceva pentru fiecare. Atractii ca parcuri de distractie, roller coasters, muzeuri, parcuri nationale, hoteluri, restaurante, show-uri te tin ocupat si te minuneaza de fiecare data!
Las Vegas este orasul unde, anul trecut, am fost ceruta in casatorie, de aceea prezinta un loc special in inima mea.

Vacanta noastra a fost foarte relaxanta. Ne-am petrecut timpul plimbandu-ne, admirand diferitele hoteluri si am vizitat club-urile si magazinele locale impreuna cu prietenii nostri care locuiesc aici.

Am intrat in magazinele designerilor faimosi in cautare de inspiratie!
Am admirat la Chanel coliere lungi, din perle, la Prada am vazut un "bib necklace" confectionat in partea din fata din material textil, pe care au fost cusute manual pietre semipretioase si care se inchide printr-un lant gros.
Iar la designer-ul meu preferat, Manolo Blahnik am vazut o pereche de pantofi ce aveau pietre semipretioase cusute in partea din fata.
Intr-un mare mall, am intalnit un magazin de bijuterii confectionate manual de un designer local. Acolo am petrecut ceva mai mult timp... Foarte frumoase!
La Hoover Dam, locul unde l-au tinut pe Megatron in filmul "Transformers", am vazut peisaje superbe care m-au minunat!
La muzeul de ceara, am facut fotografii si am "cunoscut" de aproape atatea star-uri de la Hollywood!
Niciodata nu ma satur sa vad fantanile Bellagio ce danseaza dupa ritmul muzicii. Am incercat sa filmez ca sa va pot arata, si am adaugat si cateva din sutele de fotografii facute. Sper sa va placa!




Un comentariu:

coca's spunea...

Foarte frumos, Multumim!!!
Ai o viata frumoasa....
Succes!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails