marți, 7 septembrie 2010

Bratara Aurie pe Elastic - Super Trendy!

Auriul este super trendy in toamna aceasta!  Daca nu iti sta bine in auriu dar doresti sa fii la moda, poti opta pentru o bratara aurie. Poate fi purtata la o tinuta casual sau chiar si la birou daca esti stilul fashion-forward.

Bratara este realizata pe elastic si are 6 siruri.


Materiale si unelte:


144 margele sticla Cehia fatetate culoarea "honey"
Elastic special pentru insirat margele
12 Spatiatoare placate cu argint pentru 4 siruri
Adeziv GS-Hypocement 





Instructiuni:


*** Incepem lucrul la primul sir care este compus din 24 margele cehesti si 6 spatiatoare. Astfel:
Insiram 4 margele cehesti, un spatiator (introducem elasticul prin prima gaurica a spatiatorului), 4 margele cehesti, un spatiator, 4 margele cehesti, un spatiator, 4 margele cehesti, etc. pana terminam de insirat primele 24 margele cehesti. Innodam primul rand cu 2-3 noduri si le sigilam cu 2 picaturi de adeziv GS-Hypocement.








*** Continuam cu cel de-al doilea rand. Astfel:

 Incepem un nou elastic si il introducem prin 4 margele cehesti, prin a doua gaurica a oricarui spatiator pe care l-am insirat in primul rand terminat mai sus, 4 margele cehesti, a doua gaurica a urmatorului spatiator, 4 margele cehesti, etc. pana terminam de insirat 24 margele cehesti. Innodam si cel de-al doilea rand cu 2-3 noduri pe care le sigilam cu adezivul GS-Hypocement.










*** Al treilea rand al bratarii.

Incepem un nou elastic si il introducem prin prima gaurica a unui nou spatiator si apoi prin a treia gaurica a oricarui spatiator pe care deja l-am insirat in primul si al doilea rand al bratarii. Introducem in continuare elasticul prin 4 margele cehesti, prima gaurica a unui nou spatiator si a treia gaurica a urmatorului spatiator deja insirat, 4 margele cehesti etc. Pana terminam al treilea set de 24 margele cehesti.
Ideea este ca spatiatoarele au numai 4 gaurici. Dar eu doresc sa confectionez o bratara cu 6 randuri. De aceea am ales sa insir la bratara 2 seturi de spatiatoare care sa vina unul in prelungirea celuilalt pentru a forma 6 randuri.











*** Continual ca si pana acum sa insiram al 4-lea, al 5-lea si al 6-lea rand. Nu uitati sa innodati de 2-3 ori si sa sigilati nodurile cu adezivul GS-Hypocement.








Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails