miercuri, 8 decembrie 2010

O zi perfecta

Astazi a fost o zi perfecta pentru mine! M-am gatit cu cele mai frumoase bijuuri si am plecat la bead shopping. Pentru mine, nu pentru magazin. :)

 Am purtat inelul de la Deerstuff (Roxana) si  toata lumea l-a admirat si complimentat! Roxana sa stii ca esti foarte talentata!



Am vizitat 2 magazine de margele din orasul meu si am gasit chestii foarte interesante!
Primul magazin la care am fost organizeaza si cursuri de metalsmithing si bineinteles ca m-am inscris si eu la 3 dintre ele. De abia astept sa invat lucruri noi!  Sunt super entuziasmata! Am cumparat de acolo 2 reviste de margelit de anul trecut. Ce conteaza ca sunt vechi? Erau la un pret excelent. Tot in primul magazin am gasit pietre semi-pretioase "in the rough". Mi-am ales 3 felii de agate si o bucata de ametist. Nu radeti, va rog de descrierile mele! Stati mai bine sa va arat:







Al doilea magazin a fost si mai interesant! Am avut norocul sa nimerim chiar in timpul un mic workshop. Doamna de acolo ne-a aratat cum se realizeaza metoda riveting. Dar ce m-a incantat cel mai tare a fost workshopul despre cum se aplica vopselurile (ink) Adirondack Alcohol pe accesoriile de metal Vintaj. 
Cam asa arata. Nu-i asa ca a iesit un pandativ superb?



Mi-am achizitionat si eu trusa si de abia astept sa le incerc! 





Am dorit sa va impartasesc si voua din experienta mea minunata! Acum ma scuzati, am putina treaba cu vopselurile. :)  Va doresc multa inspratie si spor la margelit! Sarbatori Fericite!!!!

5 comentarii:

Meda spunea...

Super faine toate! Eu chiar nua s sti ce sa fac cu pietrele, dar mi se par foarte atragatoare.
DIn ce oras esti oare? Mi-ar prinde si mie bine ceva socializare crafty la un astfel de atelier

Melianda spunea...

Cris abia astept sa ne impartasesti si noua ce vei invata la workshop.

cristina spunea...

Meda, sunt din Long Beach. Tu? Ar fi super sa putem merge impreuna!

cristina spunea...

Cu siguranta va impartasesc!

Florentina spunea...

Sarbatori fericite !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails