joi, 30 august 2012

Weekend la țară

Weekendul acesta am fost invitați speciali la țară, la soacroșenia sorei mele . M-am bucurat foarte mult pentru că știam ce mă asteaptă: momente alături de nepoțeii mei, bâlciul de la Oltenița (jud. Calarasi), peisaj rural și să nu mai vorbesc de mâncarea bio, pe care "socroșenia" ( o femeie minunată) o gătește cu ingrediente proaspăt culese din grădină. Cu ce să incep? A! Cu peisajul din curte și grădină:
 
 
  Nepoțeii mei:
 
 
  Am cumpărat pepeni roșii și galbeni direct de la bostană. Delicioși!   Și mai pe seară... la bâlci cu noi! Tiribombe, mașinuțe, carusel, jocuri diverse...
 
              Mici, bere, porumb fiert, gogoși, clătite, guguloi de popcorn, turtă dulce, acadele, mere în caramel, vată'n baț :)   Și înainte să plecăm acasă, un pic de shopping.
     
        Domnul din fotografia de mai jos este din Humulești și realizează manual niște minunății din lemn! Ne-am luat de la dumnealui scăunele pliabile, care imi plac mult. Un domn tare drăguț și foarte mândru de produsele dumnealui!     Lume multăăă.... ca la bâlci :) Între toată această lume fericită am intâlnit și o băbuță mai puțin norocoasă. :( Voi ati petrecut recent momente de relaxare in natura? Impartasiti cu noi impresii si fotografii, sa ne bucuram cu totii!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails