duminică, 11 mai 2014

Tendinte in bijuterii 2014

Ii multumesc lui Kezimade pentru un super articol! Va invit sa cititi care sunt tendintele in bijuterii pentru anul 2014,  aici:

http://designerdebijuterii.cdbsblog.biz/2014/04/14/tendinte-in-bijuterii-primavara-vara-2014/

 

Culorile pentru primavara lui 2014

Pentru acest sezon propunerile Pantone sunt parca mai cumintele decat cele din toamna trecuta. Se impletesc pasteluri suave cu straluciri vii, pentru a se crea un echilibru cromatic. Inspirati de flori, calatorii exotice si femei puternice, designerii se folosesc de aceste culori pentru a reimprospata, reinvia si sfida conventionala definitie a intelepciunii.

FCR-SPR2014-Womens-Intro-MainImg

 Trei nuante pastel, pe care suntem obisnuiti sa le vedem drept culori din natura, deci le putem folosi combinate cu oricare alta culoare din spectru: Placid Blue ne duce cu gandul la cerul perfect de vara, linistit, ne induce o stare de calm si liniste, in timp ce Violet Tulip, o nuanta romantica si vintage, starneste nostalgia. Verdele Hemlock este culoarea primaverii, da o nota decorativa, distincta fata de nuantele de verde din sezoanele trecute. Combinati aceste pasteluri cu o culoare mai indrazneata si veti obtine un rezultat cat se poate de modern. Sand - neutru, prietenos - ne duce cu gandul al plaje estivale si la zilele relaxante de concediu. Pentru echilibrul perfect, natural, combinati Sand cu Hemlock. Paloma este chintesenta neutrului, poate fi purtat singur sau in combinatie cu orice, pentru un rezultat sofisticat si echilibrat. Cayenne, un rosu placut, vine sa codimenteze culorile neutre sau sa puna in evidenta betia de culori, daca e combinat cu Freesia - un galben puternic, care in mod sigur va ilumina garderobele. Celosia Orange emana caldura si energia, optimismul si spontaneitatea florilor. Combinat-o cu Violet Tulip si rezultatul va fi unul captivant si vesel, de vara. Radiant Orchid e ruda mai indrazneata a lui Violet Tulip. Iar Dazzling Blue e opusul lui Placid Blue. Se imprietenesc perfect cu pastelurile si confera incredere si vitalitate cand sunt alaturate celorlale culori indraznete.   

pantone-2014-design
Vrem doar să vă semnalăm faptul ca, între timp, dintre cele 10 culori a fost aleasă regina balului pentru 2014 culoarea Radiant Orchid.

Radiant orchid

Mult spor la creat bijuterii şi accesorii trendy!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails