joi, 12 iunie 2014

Sa o ajutam pe Angelica!

Ce credeti ca isi poate dori un copil de 12-13 ani ? Un telefon performant, o tableta, admiterea la liceul dorit, excursii, etc. Unul dintre acestea poate fi raspunsul majoritatii copiilor.
Insa mai exista o categorie de copii, care isi doresc sa fie pur si simpu doar sanatosi si sa poata sa aiba o viata normala, sa se poata deplasa singuri acolo unde au nevoie, sau poate chiar sa nu depinda de nimeni non-stop.
Lupu Maria Angelica este unui dintre acesti copii. Ea a fost diagnosticata cu “osteosarcom conventional osteogenic si condrogenic” la femurul stang cu invadare de tesuturi moi de catre medici .In prezent a inceput tratamentul cu citostatice la Institutul oncologic Bucuresti si daca totul decurge bine o sa trebuiasca facuta o interventie chirurgicala de inlaturare a tumorii si a osului afectat, necesitand si o endoproteza. Aceasta interventie ar trebui facuta in Germania intrucat in Romania posibilitatile sunt mai reduse din punct de vedere al dotarii cu aparatura si alte materiale ,singurul impediment pentru realizarea acesteia fiind banii necesari interventiei chirurgicale si pentru endoproteza .

 http://observator.tv/social/salvatorul-de-vieti-are-nevoie-de-ajutor-127920.html

Bana Designs doneaza 10 Coliere cu nume, personalizate:

 http://cdbs.biz/product-details/?pid=20140612123926b9238

si 15 Bratari cu nume, personalizate:

http://cdbs.biz/product-details/?pid=20140612124342238a0

Comanda si tu un colier sau o bratara cu numele tau si ajut-o pe Angelica sa-si salveze piciorul!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails