miercuri, 9 septembrie 2009

Cum Am Ajuns Sa Fiu Insultata de o Clienta

Astazi am fost socata cand am primit un email foaarte urat de la o "clienta".
Am pus intre ghilimele, pentru ca aceasta doamna, a cumparat de la mine produse acum o luna si ceva dar nu a reusit nici pana in ziua de astazi sa plateasca.
Cu toate ca am reguli stricte si anulez toate comenzile neplatite in timp de 2 saptamani, aceasta doamna, m-a rugat frumos sa o inteleg, ca a avut pe mama ei in spital si blah blah blah... V-am pus mai jos numai putin din email-ul ei de atunci:

***"Buna, Cristina!
Probabil gandesti ca sunt neserioasa si am disparut...
Am avut probl cu mama care a fost f bolnava(era s-o pierd) si ptr ca sunt terapeut a trebuit ca tot eu(si nu doctorii) s-o puna pe picioare
In alta ordine de idei..
Nu am avut si inca nu am banii..
Cand m-am lansat a-ti face comanda nu stiam ca am sa ajung la acesta suma(180 cu ultima comanda pe site)...In plus, doua tampite nu au ridicat coletele de la posta si mi-au venit retur, platit 10$ ca sa reintru in posesia lor.Pe 16 imi vor intra niste bani in cont..ii pastram ptr taxa de la facultate dar ptr ca sunt de cuvant..voi intra in ei si voi achita comenzile ce ti le-am facut
Am in schimb o rugaminte
Sa imi trimiti tot ce ti-am comandat."

La care eu, draguta, i-am raspuns:

***"Doina, imi pare rau sa aud despre mama ta! Sper ca se simte mai bine acum!
Auzi, ma gandeam la comanda ta si te astept pana pe 16, daca asta vrei.
Daca insa vrei sa mai anulezi din produse, si asta e ok cu mine."

Doamna, cand a vazut ce draguta sunt, a mai comandat niste produse, dupa care mi-a scris alt email:

"Buna Cristina
Vezi ca am mai facut o comanda pe site in val de 10 lei
Te rog sa-mi confirmi val totala de 180 lei(inclusiv taxa expediere)
Pe 16 cel tarziu 17 voi vira banii in contul trimis , apoi iti voi trimite chitanta de depunere(scanata) Intre timp, te rog frumos sa trimiti coletul sorei tale ca sa il primesc si eu la timp
Ai toata increderea in mine....
Te pup
Doina"

Asta a fost pe 8 Septembrie, adica ieri la mine!
Astazi, eu m-am trezit frumos dimineata si am pregatit comenzile ei si i le-am trimis inspre Romania. Vroiam sa le trimit intai si apoi sa-i scriu email ce si cum ca sunt pe drum...

Cand colo..... Doamna Doina imi scrie alt email:

***"-am scris de acum 2 zile rugandu-te sa imi confirmi comanda
Se pare ca nu ai nevoie de banii mei
E ok1 Anumeaza comenzile.Produse similare pot cumpara si de pe Ebay cu preturi rezonabile
Concluzionez ca romanul tot javra ramane indif ca e in Ro sau America
Salutare..si imi pare rau ca mi-am pierdut timpul inutil..
Sa nu te mire ca primesti ceea ce oferi."

Ce spuneti de asa ceva?
Uitandu-ma in magazinul ei, am vazut ca nu mai are nici un produs la vanzare si am observat ca a deschis un alt magazin cu aceleasi produse super scumpe. Si am mai observat din feedback-ul ei ca a mai tras tepe si la alte persoane.
Asta ma face sa cred ca nu a avut niciodata de gand sa plateasca pentru nici un produs cumparat de la mine si a vrut cu buna stiinta sa ma incurce.

Asta este... Eu voi trece peste asta...Cu toate ca m-a deranjat situatia foarte tare! Mai ales ca i-am trimis deja comenzile ei sorei mele!
Mi-a fost invatatura de minte ca de acum incolo sa respect regulile stricte pe care le-am stabilit si pe care toata lumea le poate vedea in descrierea magazinului meu.

Cum mi-a spus o prietena azi, eu sunt nebuna pentru ca i-am trimis comenzile!


6 comentarii:

Clary M Clary spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Clary M Clary spunea...

Buna..imi pare rau de experienta neplacuta..prietena ta are dreptate:D..mai bine astepti sa vezi banii in cont si dupa aceea livrezi marfa.
Te pup
Claudia

cristina spunea...

Da, asa este Claudia! :) Ce invatatura de minte mi-a fost!
Iti multumesc pentru gandurile bune!

deianeira spunea...

Cristina draga, dupa cum ti-am spus si dimineata, persoane deranjate cu nevoie de terapie intensiva exista in toata lumea asta . Intr-adevar, dupa cum stii norocul meu a fost ca nu m-am lovit de ele. Tu in schimb te-ai confruntat cu un comportament demn de spitalul 9 , de o infatuare si aroganta demna decat de dezgust si dispret. Doamna Doina va sfatuiesc sa mai cititi si sa mai cautati pe net si poate ... candva... veti avea surpriza sa constatati ca exista persoane care se ocupa demult cu magazine online de pietre si accesorii . Totodata exista si cumparatori care stiu exact valoarea lor si cotatiile lor. Aveti impresia ca daca aveti 2 magazine ( dupa parerea mea esuate) pe un site de profil , sunteti cea mai isteata iar restul, plebea, este ignoranta ? Credeti ca noi nu mjuncim,nu ne zbatem? Fatuca asta a reusit printre straini muncind din greu sub pregatirea ei. Ca sa nu mai vorbesc despre magazinul ei on line ,de unde ati comandat, care este mai mult decat competitiv. Putea sa profite daca era "javra" cum poetic si muzical ati denumit-o.Pe cand dvs draga doamna nu prea ati reusit sa va faceti o carte de vizita demna de aprecieri.
Cristina continua ce ai inceput,perfectioneaza-te si ignora rautatile unora care nu pot dormi pentru ca altora le merge bine. La capitolul "javre" se inscriu cei care in loc sa spuna " da-mi Doamne si mie o capra !" spun " da Doamne sa moara capra vecinului!" DoamnaDoina stie foarte bine de ce am adus atingere la aceasta veche zicala.

Cya spunea...

Da' despre cine e taina aici, ca eu nu m-am prins.Nume, vrem nume.

Apropo, cam cat e shippingul din State in Ro?

Nagual spunea...

Off, off.. astfel de persoane mizeaza tocmai pe bunatatea oamenilor...
Imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat, ideea e sa nu mai faci nicio concesie...
Cele bune!!
Te pup,
Mihaela

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails