sâmbătă, 31 iulie 2010

Introducerea Lamei in Ferăstrau

Cum introducem lama in ferăstrau  
 
1. Introduceti un capat al lamei intre tamponul de metal cel mai apropiat de mâner, in asa fel incat o bucatica buna din capatul lamei trebuie prinsa in tampon. Inchideti surubul.

Important! Dintii lamei trebuie sa fie intreptati in sus si catre mâner. 










2. Dupa ce ne asiguram ca celalalt capat al lamei ajunge pana in cel de-al doilea tampon de metal al ferăstraului, strangem surubul din partea de sus al  ferăstraului, pentru a-i ajusta lungimea.




3. Sprijiniti mânerul  ferăstraului cu umarul si capatul  ferăstraului de birou sau de bench pin, pana cadrul ferăstraului se indoaie putin. In acelasi timp, introduceti lama in celalalt tampon de metal, pe care il insurubati. Cand dati drumul la ferăstrau, (dupa ce i-ati indoit cadrul putin),  lama va fi extinsa cat mai mult posibil . Acesta este unul din secrete. Lama trebuie sa fie prinsa foarte strans. Cand  o "ciupiti,  cum ati face cu coardele unei chitare, ar trebui sa se auda un sunet ca un "ping".




















Si gata! Cu ferăstraul astfel pregatit, ne apucam de taiat. Dar asta intr-un tutorial viitor.  Laughing 
 
   

Un comentariu:

ArtJokey spunea...

Draga Cristina,

am trecut virtual pe la tine sa iti inmanez un premiu dragut "La Coccinellina Azzurra - Gargarita Albastra", pentru creativitate, premiu pe care l-am primit si eu la randul meu.

sper sa iti placa!
pupici!!
Mihaela(ArtJokey)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails