duminică, 23 ianuarie 2011

Mod Podge - Adeziv, Izolator si Finisaj pe Baza de Apa

Spre rusinea mea, de abia am descoperit acest adeziv- minune! Oare cum am putut sa lucrez in toti acesti ani fara el?? :)) Se poate folosi in foarte multe proiecte! Scrapbooking, tehnica servetului...Este excelent pentru fotografii!

Mod Podge (pana si numele suna distractiv) este atat adeziv, cat si izolator si finisaj, pe baza de apa.
Arata, miroase si are consistenta aracetului.





Mod de folosire

* Mod Podge se aplica cu o pensula  fina sau cu un burete.  Imediat dupa folosire, curatati pensula si buretele cu multa apa si indepartati toate urmele de adeziv, pentru a nu se usca pe pensula.

* Dupa fiecare folosire, inchideti bine capacul. Trebuie pastrat la temperatura camerei. 

* In cazul in care lucrati cu alte materiale decat hartie, se slefuieste putin cu un glaspapir fin suprafata pe care se va aplica Mod Podge. 

* Lasati sa se usuce 15-20 minute inainte de a aplica un strat nou.

* Neteziti suprafata lipita pentru a scoate toate bulele de aer.

* Cand il folositi ca izolator si pentru finisaj, intindeti-l uniform si stergeti surplusul (cand inca este ud) cu un servetel umed.

* Depinde de grosimea stratului aplicat se usuca in 20-30 minute.



Cum am folosit eu Mod Podge

Aseara, in timp ce cotrobaiam prin casa in cautare de noi proiecte la care sa folosesc Mod Podge, am descoperit aceast geamantan ce are lipite pe el imagini din multe tari ale lumii. Am descoperit cu incantare ca nu exista nici o imagine din Las Vegas. Yey! Am pus Mod Podge-ul la treaba!





Am gasit o parte libera pe cutie si am curatat-o pentru a fi pregatita sa primeasca o noua imagine.
Am taiat cateva imagini dintr-o vedere din Las Vegas si am aplicat pe spatele imaginii, cu ajutorul pensulei un strat gros de adeziv








* Am aplicat imaginea pe cutie si am netezit-o bine, pentru a scoate toate bulele de aer.




* Verificati colturile si marginile,pentru ca este posibil sa fie ridicate. Daca este nevoie, aplicati mai mult adeziv.





* Aplicam adezivul intr-un strat mai subtire, uniform pe toata suprafata imaginii.







* Dupa aproximativ 30 minute, imaginea a fost lipita si are un strat lucios. Arata super! Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am mai lipit inca vreo 3 imagini, si din Romania. :) De abia astept sa il incerc si cu tehnica servetului!

8 comentarii:

diana spunea...

In mod sigur e bun si la servetel si il folosesti doar pe deasupra, nu mai dai si pe obiectul pe care il "serveteluiesti".Asteptam vesti, ca pare interesant :)

Vijaya spunea...

Buna, Criatina. Si eu m-am apucat de ceva timp sa-mi fac singura bijuteriile, facandu-le din hartie. Pt a nu fi de unica folosinta trebuie sa le lacuiesc, dar sunt alergica la acetona sau diluant, asa ca am cautat pe google toate variantele si am descoperit mod podge dar numai prin "tzarile calde". Tu de unde ai facut rost de el si cat te-a costat.

cristina spunea...

Buna Vijaya. Eu tot din "tarile calde" l-am cumparat, dar sper ca in curand sa il pun spre vanzare si in magazinul meu online. Costa in jur de 9 lei un tub de 56 ml.
http://cristinacristea.breslo.ro
http://banadesigns.breslo.ro

Vijaya spunea...

Ms mult pt informatii. Voi incerca sa stau conectata la magazinul tau unline, dar nu stiu daca imi da voie programul meu...asa ca...te pot ruga sa-mi dai si mie un semn pe dolphinashamica@yahoo.com...Ms muly. Pup

cristina spunea...

Cu multa placere Vijaya! Imediat ce il pun in magazin, iti dau un semn pe adresa ta de email! Pupici!

Anonim spunea...

Buna,

De unde putem procura aceasta substanta? Am vazut ca in magazinul virtual exista doar sparkle si outodoor. Produsul despre care ai scris in articol e un pic diferit.

Care sunt celelalte sortimente pe care le putem achizitiona de la tine?

Multumesc,
Horia

Unknown spunea...

as dori si eu sa cumpar mod podge-ul insa nu l-am gasit in magazinul online...il mai eveti?mai aduceti?...loredana_ioana25@yahoo.com sanatate!

© Diaconu Lorena spunea...

Si eu vreau sa comand!!! Nu am gasit in magazinul dumneavoastra online. Contactati-ma la lor.iiiii@yahoo.com . O seara faina! Multumesc .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails