vineri, 28 ianuarie 2011

Mod Podge si Tehnica Servetului

De mult mi-am dorit sa lucrez ceva in tehnica servetului, dar nu aveam adeziv si lac special pentru a o pune in aplicare. Pana de curand, cand am descoperit ca Mod Podge este excelent si pentru asta! Deci, sa il incercam! :)

Pentru a afla mai multe despre Mod Podge, ce este si cum se foloseste, va rog cititi aici.


Materiale necesare:

* O cutie de lemn
* O pensula fina
* Mod Podge
* Servetele cu model frumos


 Instructiuni:

*  Planuim cu atentie cum aplicam servetelele si le taiem in asa fel incat modelul lor sa arate frumos pe cutie. Mai multe informatii despre tehnica servetului gasiti aici.
Cu ajutorul pensulei aplicam adezivul intr-un strat subtire pe cutie si lipim imediat servetelul dupa modelul stabilit.






* Aplicam un strat de Mod Podge deasupra servetelului astfel lipit pentru a il lacui.




** Folosind instructiunile de mai sus, "imbracam" toata cutia cu servetele folosind atat pentru a lipi cat si pentru a lacui, doar Mod Podge. Lasam sa se usuce si la final aplicam un strat pe toata suprafata cutiei.


Sunt foarte incantata de Mod Podge si de cutia pe care am decorat-o cu tehnica servetului. O voi folosi pentru a pastra organizate diferitele vopseluri si solutii.





4 comentarii:

diana spunea...

Cristina,sa inteleg bine, e si rezistent la apa? Nu mai trebuie alt lac de protectie?

cristina spunea...

Diana, exista un Mod Podge rezistent la apa. Se numeste Mod Podge Outdoor. Se foloseste in acelasi fel, doar ca la final se aplica 2 straturi pe proiectul respectiv.

accesoriiflorina spunea...

Buna.Sunt Florina din Suceava.Sunt debutanta in arta fimo si citesc foarte multe articole,orice ma poate ajuta sa progresez.Am ajuns si aici,aflu lucruri interesante, multumesc din suflet!

cristina spunea...

Buna Florina, bine ai venit pe blogul meu! Ma bucur ca articolele mele iti sunt folositoare! Te invit si pe forumul CDB, sa ne cunoastem mai bine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails